Březen 2008

Návštěvy za měsíc: Březen

31. března 2008 v 20:39 | Sabča♥ |  Navštěvnost
DenNávštěvyZhlédnutí
1.79263
2.79323
3.76235
4.46173
5.74269
6.127338
7.148425
8.165594
9.161457
10.112386
11.120459
12.120327
13.125578
14.103403
15.110595
16.79326
17.57170
18.50249
19.58216
20.80328
21.58359
22.67204
23.86336
24.66258
25.58280
26.54196
27.55249
28.62202
29.73318
30.67438
31.47156
Celkem:266210110
Jéééééééééé to se mí libi ste fakt super děkujíííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!

Styl Corbin

31. března 2008 v 20:04 | Sabča♥ |  Corbin bleu


Blendy Ashley

31. března 2008 v 15:13 | Sabča♥ |  Ashley Tisdale
PRO ZVĚTŠENÍ KLIKNI NA TO

ikonky Ashley

31. března 2008 v 15:12 | Sabča♥ |  Ashley Tisdale



Shadow

31. března 2008 v 15:10 | Sabča♥ |  Vanessa Hudgens

fotky

31. března 2008 v 15:07 | Sabča♥ |  Olesya Rulin - Kelsi s HSM

Zac a holky-shoot

31. března 2008 v 15:06 | Sabča♥ |  Hsm herci


Filmografie Ashley

30. března 2008 v 12:24 | Sabča♥ |  Ashley Tisdale
1) 1997-TV Seriál-7th Heaven: Breaking Up Is Hard to Do
2) 1998-Život brouka-Namluvila postavu Lead Blueberry Scout
http://filmy.animsvet.cz/covery/382.jpg
3) 2001-TV Seriál-Čarodějky Look Who´s Barking
4) 2001-Film (Horor)-Donnie Darko
http://aeim.niij.org/photos/random/donnie-darko-directors-cut.jpg
5) 2002-TV Seriál-Grounded for Life-Just Like a Woman
6) 2003-TV Seriál-George Lopez-I Only Have Eyes For You
7) 2005-TV Seriál-The Suite Life of Zack and Cody-1. série
8) 2006-Muzikál ze střední
http://blog.fastcompany.com/experts/hsmsoundtrack.jpg
9) 2006-TV Seriál-The Suite Life of Zack and Cody-2. série
10) 2007-Muzikál ze střední 2
http://news.xinhuanet.com/english/2007-08/20/xin_30208042014487341053965.jpg
11) 2008-Muzikál ze střední 3

Prosim Vás

30. března 2008 v 12:11 | Sabča♥
Prosim Vas chodte i k mojí nej kami na stranku pls prosim na www.vanessa-ashley.blog.cz
jeji to moc líto prosim Vás chodte tam

Zac:"Když jsem poprvé uviděl Hairspray panenku,zčervenal jsem.."

30. března 2008 v 10:26 | Sabča♥ |  Zac Efron
↓↓↓↓panenka
zefron.blog.cz


Zacc-Ikonky

30. března 2008 v 10:19 | Sabča♥ |  Zac Efron


Zac Efron Avatary

30. března 2008 v 10:18 | Sabča♥ |  Zac Efron
8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
3.jpg
4.jpg
1.jpg
2.jpg
15.png
4.png
8.jpg
a1.jpg
14.jpg
5.png
a10.jpg
16.jpg

vashley super blendíky

30. března 2008 v 10:17 | Sabča♥ |  Vashley☻

Vanesska blends

30. března 2008 v 10:16 | Sabča♥ |  Vanessa Hudgens

Good Morning America

29. března 2008 v 20:44 | Sabča♥ |  Zanessa
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Zase avy ashley

29. března 2008 v 20:19 | Sabča♥ |  Ashley Tisdale